Terras & Lounge

Sfeervol Genieten aan het Water: Terras en Lounge bij Korenlei Twee

Ontdek ons betoverende terras en de warme lounge, gelegen aan de samenvloeiing van de Leie en de Lieve. Hier geniet u van een ongeëvenaard uitzicht op de historische Vismijn en het statige Vleeshuis, twee iconische monumenten die de 18e-eeuwse pracht van de stad weerspiegelen.

Het ruime, omhulde terras biedt een serene ambiance aan de waterkant. Met zonwerende reuzeparasols en sfeerverlichting kunt u hier in alle rust genieten terwijl de zachte bries van de Leie u omarmt. Zelfs op koelere dagen en avonden zorgen straalbranders en knusse plaids voor een gezellige warmte, zodat u kunt blijven genieten van het betoverende panorama. Onze verwarmde lounge nodigt uit tot ontspanning. Of u nu uw favoriete krant leest, gezellig keuvelt met vrienden of stijlvol wacht op uw tafelgezelschap, hier vindt u een comfortabele en rustige omgeving.
Ook rokers kunnen hier discreet van hun sigaret genieten, zonder anderen te hinderen. We hebben ook een voorterras waar u steeds terecht kan voor een gezellige aperitief of koffie.

Het terras en de lounge van Korenlei 2 bieden de perfecte setting voor elke gelegenheid. Of het nu een intiem diner voor twee is of een gezellig samenzijn met vrienden, bij ons vindt u altijd een authentieke en sfeervolle omgeving voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Van zomer tot winter

Voor uw comfort is on terras uitgerust met zonwerende reuze parasols en sfeerverlichting. Koudere dagen en avonden hoeft u niet te vrezen want daar verwennen straalbranders en plaids u met gezellige warmte.

Panoramisch rivierzicht

Ons ruime terras biedt een panoramisch uitzicht op de samenvloeiing van de Leie en de Lieve. Laat je betoveren door de pittoreske waterkant en geniet van het ongeëvenaarde zicht op de historische Vismijn en het Vleeshuis.

Gastronomische bites

Onze lounge serveert niet alleen uitgebreide maaltijden, maar ook gastronomische bites en snacks om te delen.

Reserveer

Reserveer uw plaats op ons exclusief terras!
Datum*
Date select button for reservation
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.